FIT & BEAUTY
NAGELSTUDIO
AFSLANKEN

Permanente make-up
Kyalin dieet

Ergoline Prestige 1600

KYALIN DIEET
NIEUWE
Levensstijl

Uitgebalanceerd
afslankrogramma

image sun beach

LUXOPUNCTUUR
VACUSHAPER
NAGELSTUDIO

Gelaatsverzorging
Massages

image sun beach
8 professionele zonnebanken staan ter beschikking

Wij hebben voor onze klanten een gevarieerd aanbod aan zonnebanken
al naargelang hun wensen.

Voor ieder wat wils

De Ergoline Esprit 770 in cabine 1 is uitgerust met 48 lampen van 200 Watt, 4 gezichtsbruiners met ultra performance technologieën en extra UV-B-lampen. Nieuw 3D-sound-systeem met de mogelijkheid om je eigen MP-3 speler aan te sluiten. Extra schouderstralers zijn voorzien.

In cabine 2 staat een Open Sun Pilot. 6 Ultra Performance-hogedruk lampen zorgen voor een intensieve bruining van het gezicht en het bovenlichaam. Dit alles wordt aangevuld met 2 handbruiners. Bijkomend zorgen 2 UV-B lampen voor een zeer lang blijvend bruinend effect. De comfortabele zitpositie, de brede handvlakken en de grote voetsteunen beloven een ontspannen zonsessie. De centraal geplaatste lichaamsventilator en de aromafunctie maken zonnen met de Open Sun Pilot bijzonder verfrissend.

In cabine 5 staat er een Luxura X – 7 42/100/4 zonnebank met 42 lampen en 4 gelaatsbruiners van 400 Watt. Verder is de zonnebank voorzien van AIRCO en muziek. Mogelijkheid tot aansluiting van een MP3 speler. Een charmante damesstem begeleid je bij het bedieningspaneel van de zonnebank om de ventilatie, Airco, muziek enz. te regelen. Smart Touch Control.

De Ergoline 1100 Prestige - full option in cabine 6 is werkelijk de crème de la crème onder de zonnebanken:

  •  Dynamic Power met 52 UV-lampen
  •  4 gezichts-bruiners met ultra performance-technologie en extra UV-B-lampen
  •  Standaard luxe uitvoering met aqua fresh & aroma, climatronic en gesloten bruiningstunnel
  •  Nieuw 3D-sound-systeem met mp3-dock-in en SD-card-slot
  •  Comfortabele bediening door innovatieve cockpit
  •  Met extra schouderstralers

Full option

In Cabine 9 staat onze splinternieuwe zonnebank, de Ergoline Prestige 1400. Dit is het paradepaardje van Zonnecenter Sunstar. Deze zonnebank is uitgerust met 52 lampen van 200 watt. Gezichtsbruiner: 4 Ultra Performance-hogedruk lampen van 520 watt en 4 extra spaghetti-lampen van 8 watt. 2 x 250 watt krachtige schouderbruiners. Aqua fresh & aroma, climatronic.

In cabine 7 vind je de Ergoline 500 Evolution met 43 lampen van 100 Watt en 3 gelaatsbruiners van 400 Watt. Deze zonnebank is uiterst geschikt voor de beginnende bruiner. Je geniet van een optimaal ligcomfort dankzij het aangename ligvlak en de speciaal geplaatste lampen zorgen voor een gelijkmatige bruining. De comfort cooling zorgt voor voldoende verfrissing.

In cabine 8 staat de gloednieuwe ERGOLINE 1600 PRESTIGE uitgerust met de revolutionaire Hybrid Performance & Beauty Light LED. Deze zonnebank is werkelijk pure luxe, uitgerust met klimaatregeling, verneveling, aroma en luidsprekers in de hemel, tot zelfs de mogelijkheid om je eigen MP-3 speler aan te sluiten.

In cabine 11 staat de MegaSun 4500 S voorzien van 40 lampen van 100 Watt en airconditioning. De voorgevormde bodemplaat ligt zeer comfortabel (ook voor rugpatiënten).

Links

logo Kyalin
logo Institut Esthederm
logo Vitalisé Portugal
logo Luxomed
logo inverno
logo Australian Gold
logo mens en gezondheid