FIT & BEAUTY
NAGELSTUDIO
AFSLANKEN

Permanente make-up
Kyalin dieet

image01

KYALIN DIEET
NIEUWE
Levensstijl

Uitgebalanceerd
afslankrogramma

image01

LUXOPUNCTUUR
VACUSHAPER
NAGELSTUDIO

Gelaatsverzorging
Massages

image01
Overzicht van de verschillende zonnebanktypen

Een verstandige zonnebankkuur:

Ergoline1600Prestige Hybrid Performance & Beauty Light LED
  •  Zorgt voor een happy feeling
  •  Geeft u een natuurlijke bescherming voor een zonnige vakantie
  •  Zorgt ervoor dat uw vakantie teint langer bewaart blijft
  •  Heeft een ontspannend effect
  •  Verstevigd botten door aanmaak van vitamine D
  •  Werkt een daling van de cholesterolspiegel en de bloeddruk in de hand
  •  Lichttherapie als behandeling bij depressies (winter-blues).
  •  Lichttherapie is ook goed voor meerdere huidaandoeningen.

Zachtjes aan dat is onze gouden tip. Als u zich daar aan houdt, niets dan voordelen.

Ergoline 1100 Prestige – Cabine 6

Onze nieuwe aanwinst de Ergoline 1100 Prestige - full option in cabine 6 is werkelijk de crème de la crème onder de zonnebanken:
  • Dynamic Power met 52 UV-lampen,
    4 gezichts-bruiners met ultra performance-
    technologie en extra UV-B-lampen
  • standaard luxe uitvoering met aqua fresh & aroma,
    climatronic en gesloten bruinings-tunnel
  • nieuw 3D-sound-systeem met mp3-dock-in en
    SD-card-slot
  • comfortabele bediening door innovatieve cockpit
  • met extra schouderstralers

Ergoline 500 Evolution – Cabine 7

In cabine 7 vind je de Ergoline 500 Evolution met 43 lampen van 100 Watt en 3 gelaatsbruiners van 400 Watt. Deze zonnebank is uiterst geschikt voor de beginnende bruiner. Je geniet van een optimaal ligcomfort dankzij het aangename ligvlak en de speciaal geplaatste lampen zorgen voor een gelijkmatige bruining. De comfort cooling zorgt voor voldoende verfrissing.

Ergoline 1600 Prestige – Cabine 8

In cabine 8 staat de gloednieuwe ERGOLINE 1600 PRESTIGE uitgerust met de revolutionaire Hybrid Performance & Beauty Light LED. Dit nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie en biedt werkelijk pure luxe, uitgerust met klimaatregeling, verneveling, aroma en luidsprekers in de hemel, tot zelfs de mogelijkheid om je eigen MP-3 speler aan te sluiten. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van een knop ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Ergoline 1400 Prestige – Cabine 9

In Cabine 9 staat onze splinternieuwe zonnebank, de Ergoline Prestige 1400. Dit is het paradepaardje van Zonnecenter Sunstar. Deze zonnebank is uitgerust met 52 lampen van 200 watt. Gezichtsbruiner: 4 Ultra Performance-hogedruk lampen van 520 watt en 4 extra spaghetti-lampen van 8 watt. 2 x 250 watt krachtige schouderbruiners. Aqua fresh & aroma, climatronic.

Ergoline Open Sun Pilot – Cabine 2

In cabine 2 staat de Ergoline Sun Pilot - gelaatsbruiner. 6 Ultra Performance-hogedruk lampen zorgen voor een intensieve bruining van het gezicht en het bovenlichaam. Dit alles wordt aangevuld met 2 handbruiners. Bijkomend zorgen 2 UV-B lampen voor een zeer lang blijvend bruinend effect. De comfortabele zitpositie, de brede handvlakken en de grote voetsteunen beloven een ontspannen zonsessie. De centraal geplaatste lichaamsventilator en de aromafunctie maken zonnen met de Open Sun Pilot bijzonder verfrissend.

Ergoline Esprit 770 – Cabine 1

De Ergoline Esprit 770 in cabine 1 is uitgerust met 48 UV-lampen, 4 gezichtsbruiners met ultra performance technologieën en extra UV-B-lampen. Nieuw 3D-sound-systeem met de mogelijkheid om je eigen MP-3 speler aan te sluiten. Extra schouderstralers zijn voorzien.

Links

logo Kyalin
logo Institut Esthederm
logo Vitalisé Portugal
logo Luxomed
logo inverno
logo Australian Gold
logo mens en gezondheid