FIT & BEAUTY
NAGELSTUDIO
AFSLANKEN

Permanente make-up
Kyalin dieet

KYALIN DIEET
NIEUWE
Levensstijl

Uitgebalanceerd
afslankrogramma

image01

LUXOPUNCTUUR
VACUSHAPER
NAGELSTUDIO

Gelaatsverzorging
Massages

image01
Wat is een massage?

Lichaamsmanipulatie

Massage is de systematische manipulatie van zachte lichaamsdelen, hoofdzakelijk de spieren, om het zenuw- en spierstelsel en de bloedsomloop gunstig te beïnvloeden. Een massage wordt meestal met de handen uitgevoerd maar kan ook met de onderarmen, ellebogen, knieën en zelfs voeten gedaan worden. Massage is één van de oudste geneeskundige behandelingen. 3000 jaar geleden kende men dit gebruik al in China, Egypte, Griekenland en Rome. Bij de meeste massagevormen past men combinaties van bewegingen toe zoals strijken, wrijven, knijpen, wringen, trekken, vibreren, kloppen, en drukken.


Over massages

Het aanraken of over een pijnlijke plek wrijven, heeft zich overal ter wereld ontwikkeld tot een bepaald systeem van masseren. Sommige methoden overlappen elkaar. Zelfs de Zweedse massage, die als Westers wordt beschouwd, is waarschijnlijk oorspronkelijk door Chinese massage beïnvloed en werd vervolgens aangepast aan het Westerse concept van anatomie en fysiologie.

Veel van de rustige bewegingen die nu in het Westen populair zijn, zijn ook beïnvloed door het Oosten. De bewegingen worden bij elke massage aangepast aan de situatie. De ene keer gebruik je je handen om te kalmeren, spanning te verminderen, de andere keer gebruik je ze om de bloedsomloop te stimuleren, vermoeidheid weg te nemen.


Reflexologie

Reflexologie of Reflexzonetherapie is de stimulering van reflexpunten op de voeten en handen. Er wordt uitgegaan van de veronderstelling dat deze zones corresponderen met de verschillende lichaamsorganen.

Massages

  •    Lichaamsmassage  –  50 minuten
  •    Rugmassage  –  25 minuten
  •    Hotstone massage  –  (60 minuten)
  •    Kruidenstempelmassage  –  60 minuten

Prijs

  •    € 48,00
  •    € 31,00
  •    € 70,00
  •    € 85,00

Links

logo Kyalin
logo Institut Esthederm
logo Vitalisé Portugal
logo Luxomed
logo inverno
logo Australian Gold
logo mens en gezondheid